.
   < előző menü
   Média Elérhetőség Jegy Főiskoláról Állásajánlatok HÖK Intézményi felépítés Közérdekű Képzések Hallgatóknak English Magyar   

Neptun Neptun Neptun Neptun


Friss híreink összes hír >>>
JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁS
2014. május 10-én 18 órakor az Ifj. Nagy Zoltán Alapítvány javára rendezünk előadást, melyen a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatói mellett a Magyar Nemzeti Balett tagjai, valamint további meghívott művészek lépnek fel. Az előadás bevétele fiatalon elhunyt rektorunk szellemi hagyatékának ápolását szolgálja.
További információ itt.
Háziverseny - eredmények
A Főiskola ebben az évben is megtartotta szokásos belső versenyét, melyen a művészképző növendékei és hallgatói indulhattak. A március 29-én, szombaton tartott (zártkörű) döntő során az itt letölthető listán szerepelnek az eredmények. A döntő zsűrijében meghívott táncművészek és koreográfusok értékelték az ifjú versenyzőket, a zsűri elnöke idén Uhrik Dóra Kossuth-díjas táncművész volt.
Nyílt Napok a Táncművészképző Intézetben
Az érdeklődők 2014. április 11-én, pénteken 13.40-16.40-ig és április 12-én, szombaton 8.00-11.00-ig ismerkedhetnek a Főiskolán folyó művészképzéssel. Az óralátogatásokat rövid előadás követi a háziszínpadon pénteken 17 órakor ill. szombaton 11.15-kor. Az előadásokra szóló jegyek ára: 500 Ft.
További információ itt.
Díjeső!
A Szczecin-ben, április 8-11. között rendezett nemzetközi balettversenyen Balázsi Gergő Nagydíjat, Földi Lea I. díjat nyert! Dózsa Imre Professor Emeritust, a két hallgató felkészítő balettmesterét pedig a Legjobb balettmester címmel tüntették ki. A versenyre az európai balettiskolák nevezhetnek két-két végzős hallgatót, a Magyar Táncművészeti Főiskola idén először vett részt a versenyen.
XXVII. Nemzetközi Nyári Tánckurzus
A Nemzetközi Tánckurzust 2014. július 28- augusztus 9-ig, hétfőtől-szombatig, 8.30 órai kezdéssel tartjuk. A kurzuson jeles hazai és külföldi oktatók tanítanak. Jelentkezni a kurzus felére is lehet. Az itt található információ a magyar állampolgárokra vonatkozik, külföldiek részére a honlap angol nyelvű oldalán adunk felvilágosítást.
térkép