.
   Gyorslink
   Média Elérhetőség Jegy Főiskoláról Állásajánlatok HÖK Intézményi felépítés Közérdekű Képzések Hallgatóknak English Magyar   
Felvételi hirdetmény 2014
Felvételi tájékoztató
Események
Nemzetközi Nyári Tánckurzus
Szakmai partnereink
Tudományos konferencia 2013
Nyertes pályázatok
Nyelvvizsga
Friss híreink összes hír >>>
JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁS
2014. május 10-én 18 órakor az Ifj. Nagy Zoltán Alapítvány javára rendezünk előadást, melyen a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatói mellett a Magyar Nemzeti Balett tagjai, valamint további meghívott művészek lépnek fel. Az előadás bevétele fiatalon elhunyt rektorunk szellemi hagyatékának ápolását szolgálja.
További információ itt.
Háziverseny - eredmények
A Főiskola ebben az évben is megtartotta szokásos belső versenyét, melyen a művészképző növendékei és hallgatói indulhattak. A március 29-én, szombaton tartott (zártkörű) döntő során az itt letölthető listán szerepelnek az eredmények. A döntő zsűrijében meghívott táncművészek és koreográfusok értékelték az ifjú versenyzőket, a zsűri elnöke idén Uhrik Dóra Kossuth-díjas táncművész volt.
Nyílt Napok a Táncművészképző Intézetben
Az érdeklődők 2014. április 11-én, pénteken 13.40-16.40-ig és április 12-én, szombaton 8.00-11.00-ig ismerkedhetnek a Főiskolán folyó művészképzéssel. Az óralátogatásokat rövid előadás követi a háziszínpadon pénteken 17 órakor ill. szombaton 11.15-kor. Az előadásokra szóló jegyek ára: 500 Ft.
További információ itt.
Díjeső!
A Szczecin-ben, április 8-11. között rendezett nemzetközi balettversenyen Balázsi Gergő Nagydíjat, Földi Lea I. díjat nyert! Dózsa Imre Professor Emeritust, a két hallgató felkészítő balettmesterét pedig a Legjobb balettmester címmel tüntették ki. A versenyre az európai balettiskolák nevezhetnek két-két végzős hallgatót, a Magyar Táncművészeti Főiskola idén először vett részt a versenyen.
XXVII. Nemzetközi Nyári Tánckurzus
A Nemzetközi Tánckurzust 2014. július 28- augusztus 9-ig, hétfőtől-szombatig, 8.30 órai kezdéssel tartjuk. A kurzuson jeles hazai és külföldi oktatók tanítanak. Jelentkezni a kurzus felére is lehet. Az itt található információ a magyar állampolgárokra vonatkozik, külföldiek részére a honlap angol nyelvű oldalán adunk felvilágosítást.
térkép