csillag Főiskola csillag Gimnázium és Kollégium csillag Könyvtár
Intézmény és szervezet
Oktatási egységek
Képzések
Felvételi tájékoztató
Tudomány
Hallgatóknak
Nyári Nemzetközi Kurzus
Hírek
Galéria
Média
Jegyrendelés
Honlaptérkép
 
FELHASZNÁLÓNÉV (E-MAIL CÍM)

JELSZÓ

Belépés Regisztráció
Tehetségpont

Üdvözlő képernyő Aktuális híreink:

Táncba-avatás
2014.11.18.
A Diótörő mesebalett segítségével az óvodásokat és kisiskolásokat vezetjük be a balett világába.Tánc, zene, filmvetítés, mesélés teszi változatossá a kb. háromnegyed órás programot.

Kovácsok készülnek Lausanne-ba...
2014.11.13.
A rangos Prix de Lausanne versenyre a Főiskola hallgatói közül Kovács Kristóf és Kovács Noel kapott meghívást. Mindketten a balettművész szakirány hallgatói, a VII. szakmai évfolyam tagjai, balettmesterük Macher Szilárd egyetemi docens, intézetigazgató.

Előadás az Ifj. Nagy Zoltán Színházteremben
2014.11.06.
A Néptánc III. évf. és a Moderntánc II. évf. műsorát november 25-én láthatja a közönség háziszínpadunkon. Közreműködik a Pálházi Bence által vezetett népzenei együttes. 800 forintos jegyek honlapunkon, a Jegyrendelés menüpont alatt vásárolhatók.

Elhunyt Bretus Mária a Magyar Táncművészeti Főiskola Professor Emeritája
2014.10.22.
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bretus Mária, Liszt-, és Lőrinc-díjas, Érdemes- és Kiváló Művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett egykori főiskolai tanár, Professor Emerita, életének 72. évében, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt.

A jövő csillagai
2014.10.22.
Novemberben a Néptánc III. évf. és a Moderntánc II. évf. lép fel: november 27-én ismét a Várkert Bazárban (I.kerület, Ybl Miklós tér), a Nemzeti Táncszínházrendezésében mutatjuk be műsorunkat.

Vendégszereplés Pozsonyban
2014.10.22.
Partneriskolánk, az Eva Jaczova Tánckonzervatórium november 21-én egy nemzetközi gálával ünnepli fennállásának 35. évfordulóját. A Szlovák Nemzeti Színházban tartandó esten Pesel Anita és Medvecz Marcell végzős táncművész szakos hallgatók képviselik a Főiskolát.

Adatvédelem   Kapcsolat   GYIK   Állásajánlat   Támogatóink    ©2014 Tamas Ebergenyi